МАША И МЕЧОКА: НАЙ-СМЕШНИТЕ ЕПИЗОДИМАША И МЕЧОКА: НАЙ-СМЕШНИТЕ ЕПИЗОДИ

Жанр: Анимационен
Година: 2009
Държава: Русия
Продължителност: 76 мин.
Виж в IMDB

МАША И МЕЧОКА: НАЙ-СМЕШНИТЕ ЕПИЗОДИ

Маша и Медведь

Режисьор: Олег Кузовков, Олег Ужинов, Денис Червяцов, Марина Нефьодова, Олга Баулина, Роман Козич, Андрей Беляев, Георгий Орлов, Владислав Байрамгулов, Илия Трусов

Сценаристи: Олег Кузовков, Василий Богатирев

Сюжет: 
Компилацията "МАША И МЕЧОКА: най-смешните епизоди" е дублирана на български език. Премиерата е на 1 юни.
Маша и Мечока Миша са известни герои от руската народна приказка „Маша и мечока“.
Творците от Animaccord Animation Studio адаптират популярната приказка и пресъздават образите на любимите герои в анимационния сериал „Маша и Мечока“, за да ни покажат невероятните и забавни приключения на Маша, мечока Миша и всички горски жители. 
Маша е тригодишно енергично, любопитно и много палаво момиченце, което не може да стои далеч от неприятности. Тя бързо се сприятелява с всеки и живее в стара горска гара. Но най-често прекарва времето си в къщичката на Мечока Миша сред гората. Маша много обича да си играе и мечтата й е да порасне бързо.
Мечокът Миша е бивш цирков артист, сърдечен и добричък. Той се плаши от безредието и обича комфорта и спокойствието.Често прекарва времето си насаме в уютната си къщичка пие чай и се занимава с градинката си. Но от първата му среща с Маша, той винаги е нащрек за поредното диво и забавно приключение, в което ще го въвлече Маша. И,  въпреки че самият той често става жертва на нейните премеждия, Мечока винаги я закриля и пази.
Заедно с всичките им приятелчета, които са направили гората техен дом, Маша и Мечока, забавляват малки и големи, като ни показват какво е истинско приятелство и лоялност.
В настоящата компилация за кино МАША И МЕЧОКА: най-смешните епизоди сме избрали най-забавните приключения на Маша, Мечока Миша и техните горски приятелчета.

0.0 / (0)