Общи условия

Начало » Общи условия

ОБЩИ УСЛОВИЯ

Добре дошли на сайта на БОКС ОФИС ЕООД – BoxOffice.bg

БОКС ОФИС ЕООД е еднолично дружество с ограничена отговорност, регистрирано съгласно законите на Република България със седалище и адрес на управление гр. Пловдив, бул. Христо Ботев №105, ет. 1, офис 2, ЕИК 202292562.

ОПИСАНИЕ НА УСЛУГИТЕ НА BOXOFFICE

BOXOFFICE е сайт за предоставяне на информация за театрални представления, концерти, фестивали, кино, спортни и бизнес събития в България. BOXOFFICE е и ексклузивен партньор на ЦИРК БАЛКАНСКИ и предлага билети за всички техни представления. BOXOFFICE също предоставя услугата РЕЗЕРВАЦИЯ и ПРОДАЖБА на билети за събития от името на ОРГАНИЗАТОРА на събитието.

СТЪПКИ ЗА ПОРЪЧКА НА БИЛЕТ

1. Избор на събитие
2. Избор на билет
3. Избор на начин на плащане
4. Избор на начин на доставка
5. Логин/Регистрация
6. Попълване на адрес на доставка, ако тя е физическа
7. Преглед на заявката и потвърждаване
8. Плащане, ако то ще се извършва електронно

След като преминете през всичките необходими стъпки, системата ще ви изпрати автоматичен и-мейл с направената от вас поръчка.

МЕТОДИ НА ПЛАЩАНЕ

При всяка поръчка системата ви дава право да изберете един от всички възможни начини за плащане за избраното от Вас събитие.  BOXOFFICE предлага 7 начина на плащане, но самото събитие може да предлага по-ограничени начини за плащане. Възможните методи са следните:

1. На каса – можете да платите на касата на организатора на събитието. Информация за адреса и максималния срок за плащане ща получите при самата поръчка.

2. Epay – можете да платите чрез платежната система Epay. За целта трябва да имате регистрация в системата на Epay (https://www.epay.bg/). При избора на този метод за плащане ще бъдете прехвърлени към защитен сайт на Epay, където трябва да въведете вашите данни и да потвърдите плащането. След успешно плащане ще бъдете прехвърлени отново към нашия сайт boxoffice.bg

3. Плащане с карта – можете да платите с дебитни и кредитни карти MasterCard, MasterCard Electronic, Maestro, Visa, Visa Electron, V PAY. Услугата се предоставя чрез виртуалния ПОС терминал на Обединена Българска Банка АД. При избора на този метод за плащане ще бъдете прехвърлени към защитен сайт на ОББ, където трябва да въведете вашите данни и да потвърдите плащането. След успешно плащане ще бъдете прехвърлени отново към нашия сайт boxoffice.bg

  • Ако сте регистрирани в схемите за автентикация Verified by VISA или MasterCard SecureCode се отваря автентикационна страница на вашата банка Издател, където въвеждате паролата си за автентикация
  • При успешна трансакция, на екран се визуализира трансакционна бележка, която разпечатвате или запазвате.
  • Моля, обърнете внимание, че вашата V PAY или MasterCard Electronic карта ще се приеме само, ако е регистрирана за участие в схемите за онлайн автентикация Verified by Visa или MasterCard SecureCode.
  • Моля проверете също така, дали вашата карта е отворена от вашият издател за трансакции в Интернет.
  • Максималната сума за трансакция е 10 000 лева.

4. EasyPay – Можете да платите вашите билети чрез системата на EasyPay. При избор на този начин на плащане системата ще ви даде уникален 10 цифрен номер който трябва да бъде предоставен на една от 2241 каси на EasyPay. Пълен списък с офисите можете да намерите на http://www.easypay.bg/?p=offices

5. Партньорска мрежа – Можете да платите вашите билети в някоя от партньорскитата мрежа на BOXOFFICE.

6. Наложен платеж – можете да платите сумата на вашата поръчка на куриер при доставка на билети. В този случай дължите допълнителни 3 лв. добавени върху стойността на вашата поръчка. Сумата, която плащате на куриера при доставка, включва куриерска пратка и такса наложен платеж. Улугата се извършва чрез куриерска фирма ЕВРОПЪТ.

6. По банков път – При избор на този начин на плащане трябва да осъществите плащане до 24 часа по сметката на БОКС ОФИС ЕООД. Ако до 48 часа сумата не е постъпила в сметката на БОКС ОФИС ЕООД, направената от Вас поръчка ще бъде автоматично анулирана. В основание на плащане трябва да посочите номера на вашата поръчка.

Можете да направите банков превод в една от следните сметки:

УНИКРЕДИТ БУЛБАНК

БОКС ОФИС ЕООД
IBAN: BG04UNCR70001520911595
BIC: UNCRBGSF

В основание на плащане трябва да посочите номера на вашата поръчка.

НАЧНИ НА ДОСТАВКА

При всяка поръчка, след избор на начин на плащане, системата ви дава право да изберете една от всички възможни начини за плащане за тази поръчка. BOXOFFICE предлага 4 начина на доставка, но самото събитие може да предлага по-ограничени начини за доставка. Възможните методи са следните:

1. На каса – можете да получите вашите билети на касата на организатора на събитието.
2. Партньорска мрежа – можете да получите поръчаните от вас билети в избран офис от партньорската ни мрежа.
3. Куриер – можете да получите вашите билети чрез куриер. В този случай се дължи допълнителни 3 лв. добавени върху стойността на вашата поръчка. Сумата включва куриерската пратка и такса наложен платеж. Улугата се извършва чрез куриерска фирма ЕВРОПЪТ. Поръчката ви ще бъде обработена и предадена по куриер до 24 часа, като куриерската доставка ще бъде извършена на следващия работен ден.
4. Електронен билет – можете да изтеглите вашия билет директно от профила Ви. Ще получите потвърдителен email, когато електронния билет вече е активен. Може са си свалите билета и да го принтирате. Билета е действителен само в А4 формат и трябва да бъде предоставен на проверяващите лица в цялостен вид. Изпратеният билет в формат .pdf (за целта ви е необходима следната програма Adobe Reader).

ОТКАЗ, ЗАМЯНА И ВРЪЩАНЕ НА БИЛЕТИ

Връщането на билет, закупен от BOXOFFICE не е възможно, освен ако събитието не се състои. В такъв случай BOXOFFICE ще информира клиентите за начините и сроковете за връщане на билетите. Сумата, посочена на лицевата страна на билета, ще бъде възстановена. BOXOFFICE не може да възстанови други разходи, като транспортни, куриерски, транзакционни или разходи за настаняване, произлезли в резултат на закупуването на билетите.

ОРГАНИЗАТОРЪТ определя кога, къде и как ще се проведе дадено събитие. Той също определя цените както и условията за връщането им.

ОРГАНИЗАТОРЪТ си запазва правото на смяна на участници, репертоар, ден, час и място на провеждане на събитието.

BOXOFFICE е само посредник на ОРГАНИЗАТОРА при продажбата на билети. При възникнали промени или отмяна на събитието, отговорността за възстановяване на сумите е на ОРГАНИЗАТОРА, но BOXOFFICE ще направи всичко възможно сумата да бъде възстановена на клиентите.

ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ

БОКС ОФИС ЕООД е дружество, регистрирано като администратор на лични данни по смисъла на Закона за защита на личните данни (ЗЗЛД). С използването на този сайт и попълването на Форма за Регистрация, Вие се съгласявате да предоставите вашите лични данни като Име, Фамилия, email, телефон, адрес, които да бъдат съхранени и обработени от BOXOFFICE с цел предоставяне на услугите си. Предоставените данни ще бъдат съхранени и обработени съобразно политиката на фирмата.