Плащане

Начало » Плащане

При всяка поръчка системата ви дава право да изберете една от всички възможни начини за плащане за това събитие.  BOXOFFICE предлага 7 начина на плащане, но самото събитие може да предлага по-ограничени начини за плащане. Възможните методи са следните:

1. На каса – можете да платите на касата на организатора на събитието. Информация за адреса и максималния срок за плащане ща получите при самата поръчка.

2. Epay – можете да платите чрез платежната система Epay. За да направите плащане с този метод, трябва да имате регистрация в системата на Epay (https://www.epay.bg/). При избора на този метод за плащане, ще бъдете прехвърлени към защитен сайт на Epay, където трябва да въведете вашите данни и да потвърдите плащането. След успешно плащане ще бъдете прехвърлени отново към нашия сайт boxoffice.bg

3. Плащане с карта – можете да платите с дебитни и кредитни карти MasterCard, MasterCard Electronic, Maestro, Visa, Visa Electron, V PAY. Услугата се предоставя чрез виртуалния ПОС терминал на Обединена Българска Банка АД. При избора на този метод за плащане, ще бъдете прехвърлени към защитен сайт на ОББ, където трябва да въведете вашите данни за картата (номер, дата на валидност, 3-цифрен код за сигурност, име на картодържателя) За идентифицирането ви като картодържател, платежният сървър за електронна търговия на обслужващата ни банка поддържа схемите за автентикация на международните картови организации - Verified by VISA и MasterCard SecureCode. В случай, че сте регистрирани от вашата банка Издател в тези схеми за сигурност, на екрана ви ще се появи страница където трябва да въведете вашата автентикационна парола.

За да ви предпазим от злоупотреба при плащане с вашата Visa или MasterCard карта, ние прилагаме най-добрите практики препоръчани от международните картови организации:

  • Сигурността при въвеждане и пренос на картовите данни се осигурява чрез използване на SSL протокол за криптиране на връзката между нашия сървър и платежната страница на обслужващата ни банка

  • Автентичността на вашата карта се проверява чрез въвеждането на код за сигурност (CVV2)

  • В допълнение, за идентифицирането ви като картодържател, платежният сървър за електронна търговия на обслужващата ни банка поддържа схемите за автентикация на международните картови организации - Verified by VISA и MasterCard SecureCode, в случай, че сте регистрирани да ги използвате.

4. EasyPay – Можете да платите вашите билети чрез системата на EasyPay. При избор на този начин на плащане, системата ще ви даде уникален 10 цифрен номер който трябва да бъде предоставен на една от 2241 каси на EasyPay. Пълен списък с офисите можете да намерите на http://www.easypay.bg/?p=offices

5. Партньорска мрежа – Можете да платите вашите билети в някоя от партньорскитата мрежа на BOXOFFICE.

6. Наложен платеж – можете да платите сумата на вашата поръчка на куриер при доставка на билети. В този случай се дължи допълнителни 3 лв. добавени върху стойността на вашата поръчка. В тази сума включва куриерската пратка и таксата наложен платеж. Улугата се извършва чрез куриерска фирма ЕВРОПЪТ.

6. По банков път – При избор на този начин на плащане трябва да осъществите плащане до 24 часа по сметката на БОКС ОФИС ЕООД. Ако до 48 часа сумата не е постъпила в сметката на БОКС ОФИС ЕООД, направената от Вас поръчка ще бъде автоматично анулирана. В основание на плащане трябва да посочите номера на вашата поръчка.

Можете да направите банков превод в една от следните сметки:

УНИКРЕДИТ БУЛБАНК

БОКС ОФИС ЕООД
IBAN: BG04UNCR70001520911595
BIC: UNCRBGSF
В основание на плащане трябва да посочите номера на вашата поръчка.