Доставка

Начало » Доставка

При всяка поръчка, след избор на начин на плащане, системата ви дава право да изберете една от всички възможни начини за плащане за тази поръчка. BOXOFFICE предлага 4 начина на доставка, но самото събитие може да предлага по-ограничени начини за доставка. Възможните методи са следните:

1. На каса – можете да получите вашите билети на касата на организатора на събитието.
2. Партньорска мрежа – можете да получите поръчаните от вас билети в избран офис от партньорската ни мрежа.
3. Куриер – можете да получите вашите билети чрез куриер. В този случай се дължи допълнителни 3 лв. добавени върху стойността на вашата поръчка. В тази сума включва куриерската пратка и таксата наложен платеж. Улугата се извършва чрез куриерска фирма ЕВРОПЪТ. Поръчката ви ще бъде обработена и предадена на куриер до 24 часа, като куриерската доставка ще бъде извършена на следващия работен ден.
4. Електронен билет – можете да изтеглите вашия билет директно от профила Ви. Моля принтирайте билетия и го предоставете на проверяващите лица в цялостен вид. Билетите са в формат .pdf (за целта ви е необходима следната програма Adobe Reader).
Вашите билети са активни в "моят профил", където можете да видите всички ваши поръчки. В "детайли" на поръчката може да видите всички билети и да си истеглите електронния билет.