ЛЮБОВ И ИНЖЕНЕРСТВОЛЮБОВ И ИНЖЕНЕРСТВО

Жанр: Документален, Романтичен
Година: 2014
Държава: България, Германия, Финландия
Продължителност: 81 мин.
Виж в IMDB

 
 
 

ЛЮБОВ И ИНЖЕНЕРСТВО

Love & Engineering

Режисьор: Тонислав Христов

Участват: Жуси Хакала, Атанас Боев, Тодор Влаев, Мико Салминен, Жаклин Мустакас-Верхо, Маркус Виртанен, Андон Николов, Маркус Рантала, Осмо Тамисало, Томас Ниемен, Микаел Сааринен, Кати Ваинио

Сюжет:
Съвременният живот в голямата си част е сътворен от инженери. Те обичат да изобретяват и да структурират нещата и им е по-лесно в боравенето с фигури и научни методи, отколкото във взаимоотношенията със срещуположния пол.

Атанас е български компютърен инженер, който твърди, че е хакнал любовта, но може ли да помогне на неговите самотни и срамежливи колеги да намерят истинската любов и щастие? Опитвайки се да развие научната си формула за намиране на перфектната съпруга, той използва другите инженери като опитни морски свинчета – изнася им лекции с идеите си и ги изпраща да ги тестват в реалния свят, като ги направлява чрез безжична връзка по време на срещите им с потенциалните кандидатки, които са красиви млади жени. Дали правилата на привличането, секса и любовта са научни и ако са, искаме ли да ги знаем?

 

 

0.0 / (0)