TEDxAUBG

TEDxAUBG

TEDxAUBG ще се състои за шеста поредна година през пролетта на 2017. Събитието е изцяло организирано от студенти на Американския университет в България (АУБ) под шапката на TEDx – поредица от независимо организирани събития, където вдъхновяващии лектори споделят своите идеи и опит с публиката.

Тазгодишната конференция обединява вдъхновяващи лектори от България, Германия, Молдова, Америка, Турция, Гърция, Мексико и Виетнам, които на 8-ми април в театъра „Д-р Карл Джераси“ в Студентски център АБФ в Благоевград ще имат възможността да представят своите идеи пред студенти, професори и любители.

Темите на речите включват изкуство, връзки между хората, екологични тенденции в бизнеса, мода, религия и култура,  психология, предприемачество, силата на сензациите в медийния свят и други.

Какво точно ще ни разкажат лекторите може да разберете на място или като ни последвате във Facebook, Instagram и Twitter! Повече информация за организационния екип и самите лектори може да намерите на нашия сайт – www.tedxaubg.com.

4.7 / (9)