КАРИБСКИ ПИРАТИ: ОТМЪЩЕНИЕТО НА САЛАЗАРКАРИБСКИ ПИРАТИ: ОТМЪЩЕНИЕТО НА САЛАЗАР

Жанр: Приключенски, Екшън, Кмедия
Година: 2017
Държава: САЩ
Продължителност: 129 мин.
Виж в IMDB

КАРИБСКИ ПИРАТИ: ОТМЪЩЕНИЕТО НА САЛАЗАР

Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales

Режисьори: Аспен Сандберг, Хоаким Рьонинг

Участват: Джей Уолпърт, Тери Росио, Джеф Нейтънсън, Тед Елиът, Стюърт Бийти

Сюжет: 
Джони Деп се завръща на голям екран в емблематичната си роля на безрасъдния и авантюристичен антигерой Джак Спароу. Карибски пирати: Отмъщението на Салзар заварва капитан Спароу в крайно неблагоприятно положение, когато смъртоносните духове на загинали моряци, начело със страховития капитан Салазар (Хавиер Бардем), успяват да се измъкнат от Бермудския триъгълник и се заричат да избият всички пирати в морето – и най-вече Джак. 

Той, обаче, е мишена заради личната си история с капитан Салазар. Единственият шанс за оцеляване на Спароу е в легендарния Тризъбец на Посейдон, но - за да го намери - той трябва да сключи несигурен съюз с Карина Смит (Кая Скоделарио) – блестящ и красив астроном, и Хенри (Брентън Туейтс) – вироглав млад моряк от 

Кралските военноморски сили. На руля на Умиращата чайка, неговия обидно малък и занемарен кораб, капитан Джак Спароу се опитва не само да обърне злощастната си съдба, но и да отърве собствената кожа от най-страшния и злонамерен враг, на когото се е натъквал до момента.

0.0 / (0)