ВОЙНЕГОВЦИ WRONG FEST 2014

ВОЙНЕГОВЦИ WRONG FEST 2014

21.06 (Right day) & 22.06  (Wrong day)

За събитието:
Тази година астрономическото лято ще настъпи точно в 13:51 на 21-ви юни, а софиянци ще могат да му се насладят с откриването на второто издание на Войнеговци Wrong Fest. Фестивалът ще е двудневен и ще се проведе в с. Войнеговци, което се намира само на 2 км от Околовръстно шосе, в подножието на Стара Планина.

Идеята на фестивала е да провокира хората да търсят удоволствието на музиката не само в сърцевината на големия град, но да ги насочи и към красивите, не толкова популярни, но достъпни места около София, където да могат да се насладят на безвремието на природата и чистия въздух. В продължение на два дена фестивалът ще премине през реге, мента, софтбол, жива бира, ска, наденички, мини-футбол, ром с кола, рок, пържени картофки, стоунър, палатки, гръндж, чешка бира, алтернативен рок, конна езда, джаги, метъл, дъжд, пънк и много много слънце.

Организаторите от The Wrong Bar ще осигурят безплатен транспорт от центъра на столицата до мястото на провеждането на фестивала, както и в обратна посока. Ще има зелена зона за разпъването на палатки, също така и охраняемо място за паркинг на колела.

Детски кът за малките деца ще даде възможността на младите родители да се отпуснат и да се насладят на хубавата музика без да се притесняват за безопасността на децата си, а специална рампа ще позволява на хората с увреждания да наблюдават любимите си групи без трудности.

В програмата се редуват утвърдени групи с млади и енергични изпълнители, които заедно със солидно количество бира и скара за прекрасно настроение за феновете на реге, пънк, ска, рок, метъл и алтернативната музика.

The Wrong Bar официално се включва в кампанията Ние помагаме на Ива, като 10% от приходите от продадените билети Войнеговци феста ще дари за лечението на Ива.

Билети:
21.06 (Right Day) - 20 лв.
22.06 (Wrong Day) - 20 лв.
The Right & The Wrong - 30 лв.

За повече информация:

http://www.wrong-fest.com/
https://www.facebook.com/WrongBar
https://www.facebook.com/TheWrongFest

4.2 / (6)