#InsuretechSofia#InsuretechSofia

#InsuretechSofia

Международното събитие #InsuretechSofia ще се проведе за първи път в София,  на 13 и 14 септември в сградата на Федерацията на научно техническите съюзи на ул.Г.С.Раковски 108 в София. Част от него е второто издание на международната конференция  “Защита на потребителите на застрахователни и осигурителни услуги”.

#InsuretechSofiа 2017  ще:

-  привлече инноватори от България и региона;

-  се превърне в място за срещи между идеи и капитал;

-  представи най-новото от технологиите в застрахователния и регулаторния процес.

Събитието е разделено на два модула: Регулаторен и предприемачески. В първия ще говорят представители на различни национални и Европейски надзорни институции докато вторият ще даде възможност на предприемачи в областта на новите технологии да се запознаят с финансиращи институции и механизми за подкрепа за начинаещи компании в областта на финансовите иновации.

Събитието се организира от българския представител в групата по застраховане и презастраховане към Европейският орган за застраховане и професионално пенсионно осигуряване EIOPA, “Български Финансов Форум”, Асоциация “Активни потребители” със съдействието и на други организации.

Работен език на събитието е английски.

Следете събитието във Facebook, Twitter, G+ и Youtube. Повече информация може да намерите на нашия сайт – www.insuretechsofia.eu

0.0 / (0)